You are currently viewing Intervju sa Ivanom Marušićem, organizatorom Ultra trail Dinarides

Intervju sa Ivanom Marušićem, organizatorom Ultra trail Dinarides

Ove godine se sprema drugo izdanje utrke “Ultra trail Dinarides” koje će se održati 26.05.2023.. Utrka se sastoji od 5 dužinskih kategorija koje su namjenjene za sve vrste trkača.

Zanimljivost je da ova utrka prolazi kroz dvije države (Hrvatska i BiH), dvije županije ( Splitsko-dalmatinska i Šibensko-kninka) te osam gradova i općina.  Centralno mjesto događaja je Sinj gdje je finish svih utrka i start INITIATION RACE I FAMILY RACE utrka dok KING’S RACE starta u gradu Kninu sa tvrđave, KNIGHT’S RACE iz Vrlike i UTD MARATHON iz Voštana pored Trilja.

Ovim povodom smo intervjuisali organizatora utrke Ivana Marušića, u nastavku pogledajte intervju.

Program započinje 26.05. (petak)  u 16:00 sati  sa startom KING’S RACE utrke sa Kninske trvđave. U međuvremenu u Sinju će biti otvoren expo za sve posjetitelje uz druženje, domaću gastronomske poslastice te glazbu. U subotu 27.06. kreću sve ostale utrke, u 06:00 starta KNIGHT’S RACE iz Vrlike, 08:00 starta UTD MARATHON iz Voštana, 09:30 starta INITIATION RACE iz Sinja i u 10:00 sati starta FAMILY RACE također iz Sinja. Sa startom utrka iz Sinja kreće i zabavni program koji će trajati do kasno u noć tako da i oni koji ne trče će se moći zabaviti čekajući trkače na Sinjskoj pijaci koja će biti centralno mjesto događanja.