You are currently viewing Trka poznatih ljubitelja Jahorine
Izvor: facebook.com/trke.poznatih

Trka poznatih ljubitelja Jahorine

Trka poznatih ljubitelja Jahorine powered by Mercedes-Benz održat će se 2. marta uz besplatan koncert na otvorenom, besplatno noćno skijanje, besplatan čaj i kuhano vino.

Organizatori ovogodišnje Trke su kompanija Comtrade, hotel Termag i Olimpijski centar Jahorina koji su za sve posjetioce i učesnike priredili cjelodnevni event koji će započeti tačno u podne nastupom DJ-a, pratećim muzičkim bendom i koncertom fenomenalne gurpe “Lexington bend”, koja će zabavljati sve prisutne.

Trka će se odžati u dva dijela tokom dana, a svi zainteresovani za prijave mogu izvršiti popunjavanjem kratkog prijavnog obrasca na web stranici www.trkapoznatih.com . Broj prijava je ograničen stoga organizatori apeluju da svoju registraciju izvršite što prije.

Program počinje u podne, a prvi dio trke od 14.00 sati. Prema do sada potvrđenim učesnicima, u Trci će učešće uzeti Bojan Križaj, Franjo Lasić, Branimir Rađenović, Marko Marković, Nenad Šarenac, Mirjana Mauri, Belma Pečanin, Peđa Bajović, Siniša Mihajlović, Damir Smajić, Neven Bošković, Omar Krivošija, Veselin Jevrosimović, Srđan Mijatović, Sejo Sofić i mnogi drugi. 

A nakon trke, slijedi nastavak koncerta na otvorenom i zabava do kasno u noć. Svi posjetioci će također imati mogućnost uživati u besplatnom noćnom skijanju, koje je za ove potrebe obezbijedio OC Jahorina.

Svi pratioci Facebook grupe Trka poznatih, imat će priliku da do 25.2.2019. godine, učestvuju u nagradnom konkursu „Najljepša zimska fotografija“, i time osvoje izuzetno vrijedne nagrade.